LIAA Liepājas biznesa inkubators piesaka 2019. gada rudens uzņemšanu inkubācijas programmai

LIAA Liepājas biznesa inkubators piesaka 2019. gada rudens uzņemšanu inkubācijas programmai

 

LIAA Liepājas biznesa inkubators piesaka 2019. gada rudens uzņemšanu inkubācijas programmai

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2019. gada rudens uzņemšanu un aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus pieteikties inkubācijas programmai.

No 2019. gada 30. augusta līdz 20. septembrim tiks atvērta pieteikumu pieņemšana dalībai inkubācijas programmā LIAA Liepājas biznesa inkubatorā. Atbalsta programmai aicināti pieteikties uzņēmumi, kuri nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem un uzņēmums ir reģistrēts kādā no LIAA Liepājas biznesa inkubatora darbības teritorijā esošajām pašvaldībām (Brocēnu novads, Saldus novads, Vaiņodes novads, Priekules novads, Rucavas novads, Nīcas novads, Grobiņas novads, Durbes novads, Aizputes novads, Pāvilostas novads un Liepājas pilsēta).

Pieteikumus varēs iesniegt klātienē jaunrades festivālā iNOVUSS (Rīga) Biznesa inkubatoru koprades terasē vai pēc festivāla – LIAA Liepājas biznesa inkubatorā (Dārza iela 4/8), kā arī elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz liaa@liaa.gov.lv līdz 2019. gada 20. septembra plkst. 23:59. Pieteikumu ieteicams pirms iesniegšanas saskaņot ar Liepājas biznesa inkubatora darbiniekiem.

Inkubācijas programmā dalībnieki var izmantot visu nepieciešamo savas biznesa idejas attīstīšanai – aprīkotas darba telpas, mentoru un citu uzņēmēju atbalstu, seminārus un mācības par dažādām uzņēmējiem saistošām tēmām, kas palīdz risināt viņu biznesa izaicinājumus, kā arī vērtīgus kontaktus un dalību lielākajā jauno uzņēmēju kopienā Latvijā. Kā arī programmas ietvaros dalībnieks saņem 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām u.c. Tāpat iespējams grantu līdz EUR 10 000 pakalpojuma izmaksu segšanai un līdz EUR 5 000 ražošanas iekārtu un izejmateriālu izmaksu segšanai.

Interesenti – jaunie uzņēmēji un biznesa ideju autori – aicināti apmeklēt Info dienu 26. augustā 18:00 un 16. septembrī 18:00 Liepājas biznesa inkubatorā Dārza ielā 4/8, Liepājā, lai vairāk uzzinātu par inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām biznesa idejas vai uzņēmējdarbības attīstībai, kā arī uzņemšanas kārtību inkubatorā.

Liepājas biznesa inkubatorā šobrīd ir 53 dalībnieki, no tiem 35 uzņemti inkubācijas programmā un 18 testē savas idejas dzīvotspēju pirmsinkubācijas programmā. Dalībnieku vidū ir tādi uzņēmumi kā trīs dimensiju un binurālās audio ierakstīšanas pakalpojumu studija  “Dirty Deal Audio”, profesionālās nomaināmās kaķu tualetes ražotājs "Kitty Time", dizaina apģērbu, lietusmēteļu un dažādu aksesuāru zīmols "Colorfall", pārnēsājamo grilu ražotājs “Gizzo Grill”, luksus klases sieviešu peldkostīmu un pludmales tērpu zīmols “SLOW Beachwear”, Internet of Things uzņēmums “InPass”, ģimeņu centrs "Augam kopā", ēdināšanas pakalpojumi Liepājas sirdī "Roma restorāns", vīriešu frizētava "Windcut barber shop", muzikālie pasākumi uz ezera "Liepaja lake music" un citi.

LIAA Biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību, nodrošināt fiziskas personas un uzņēmumus ar uzņēmējdarbības uzsākšanai vai idejas attīstīšanai nepieciešamo vidi, koprades telpu, jauno uzņēmēju kopienu, konsultācijām, mācībām, tīklošanās pasākumiem par vispārīgiem uzņēmējdarbības jautājumiem, mentoru atbalstu un līdzfinansējumu biznesa attīstībai. LIAA Biznesa inkubatori ir finansēti ERAF projekta "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" ietvaros.

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem: http://inkubatori.magneticlatvia.lv
Par pirmsinkubācijas programmu: https://youtu.be/sfsxK-CVCJQ
Par inkubācijas programmu: https://youtu.be/jTis0NTX_A0
Publicitātes foto: https://failiem.lv/u/cu4qgpkw

 

 

 

 

 

Papildu informācija:

LIAA Liepājas biznesa inkubators

Adrese: Dārza iela 4/8, Liepāja

E-pasts: liepaja@liaa.gov.lv

Tālrunis: 62401092

Facebook | Instagram

 

Atpakaļ